Wie zijn wij

Caroline aan de Stegge (42 jaar, ir. en bachelor CAM-therapeut), moeder van twee zoons, runt sinds 2004 haar natuurgeneeskundige praktijk gericht op de gevolgen van stress (www.stressvrijlichaam.nl). Haar master in de civiele technologie & management (faculteit bedrijfskunde) heeft zij behaald aan de Universiteit Twente en ruim 10 jaar ingezet als ingenieur en adviseur van civieltechnische projecten. Haar bachelor graad in de Complementary and Alternative Medicine heeft zij behaald aan Saxion Hogeschool en de academie voor natuurgeneeskunde Hilversum (zie afstudeeronderzoek).

NfotoWP lidnummer 1628, AGB CODE practitioner 90 – 043778, AGB CODE praktijk: 90 – 52506, KvK 55308813.

 “Ik had al jaren last van mijn rug, maar ik had dat geaccepteerd als zijnde hoort bij mij. Dat ik op staande recepties, bij popconcerten of in het cafe niet langer dan 5 minuten pijn vrij kon staan was helemaal normaal…in mijn ogen dan. Nee, de reden dat ik naar BSR ging was dat ik wel zin had in een ontspannende massage. Ik was druk bezig met carriere maken en vergat mijn lijf. Deze begon nu meer dan normaal te protesteren; darm- en rugklachten werden erger. Door een tip van een vriend kwam ik nu al weer 15 jaar geleden bij Body Stress Release practitioner Anouk in Spaarnwoude terecht. De uitleg van Anouk was heel down to earth. De uitleg over de functie van spieren in relatie tot de zenuwen sprak mij wel erg aan. De eerste behandeling was eigenlijk helemaal niet wat ik er van verwacht had. Het leek in helemaal niets op een massage! Het was wel erg aangenaam en ik voelde een hele diepe ontspanning. Toen ik van de bank afkwam was ik helemaal koud en rillerig en toch voelde het goed. Ik kwam thuis en heb vreselijk diep geslapen: wel 12 uur! Ik stond de volgende ochtend vol energie op. Wauw! Maar de echte verbazing kwam na ongeveer 4 behandelingen: Ik kon zowaar pijn vrij een heel popconcert al staande toehoren. Ik voelde me algeheel lekkerder in mijn vel en mentaal weer scherper. Na ongeveer 8 behandelingen merkte ik dat mijn darmen zich veel minder spastisch gingen gedragen. Ik snapte daar eigenlijk helemaal niets van: hoe kan het dat er op mijn rug wordt gewerkt en mijn darmen daarmee gezonder werden? Anouk haar uitleg was wederom heel logisch en ik was geraakt. Dit moet ik studeren!”