Body Stress Release bewezen effectief? Bekijk deze MRI scan van BSR klant!

Posted by on jun 1, 2016 in Geen categorie | 0 comments

Gebaseerd op hun eigen ervaring bevestigen klanten ons de effectiviteit van BSR voor hun rug- en andere klachten, maar als een MRI scan het dan ook lijkt te bevestigen is dat toch wel erg indrukwekkend.

Loop je al jaren te sukkelen met rugklachten, dat pijnlijke been, heup, knie die steeds maar terugkomt, spastische maag-, darm-, blaas-,…noem maar op? Zoek je je lens naar medische verklaringen van je klachten (doen!), maar krijg je die niet of wel maar er is geen hulp of onvoldoende of niet naar je zin?

Geef je zelf herstellend vermogen nog een kans het op te lossen!

Blijf zoeken naar een oplossing die jouw past….misschien is het BSR.

Soms heeft je lichaam, ook bij klachten die al jaren spelen, alleen maar een aantal duwtjes in de goede richting en tijd voor zelfherstel nodig en dat kan BSR voor je zijn. Heel veel van jezelf dus en een beetje van BSR. Want zo zien we het dan ook: Wij doen eigenlijk niet zo veel en mogen verwonderd met je meekijken wat dat lijf van jou toch allemaal nog zelf kan oplossen met een beetje hulp van buitenaf.

Oordeel zelf. Foto rechts MRI toen cliënt van BSR-Aalten net begon met BSR. Foto Links na 10 behandelingen. De hernia zit op ongeveer L2-L3 niveau (iets onder het midden van het plaatje). De hernia is na 10 behandelingen nagenoeg verdwenen.

mri scan bsr klant

Benieuwd naar wat BSR voor jou kan doen? Maak dan een afspraak en ontdek t zelf!

Bel 06 244 71 636